Sensolin gulve | For erhverv | Undergulve

Undergulve

Når gulvet skal lægges er det vigtigt at undergulvet er plant jævnt og lige.

Sensolin tilbyder at kontrollere, oprette fuldfladespartle og evt. slibe i den omfang det er nødvendig.

Der er store fordele ved at lade Sensolin udføre spartlingen. Du kan være i gang med at lægge fliser allerede efter en halv time efter vi er kørt, (Ved lægning af trægulv 1- 1 time). Det betyder selvfølgelig at du kan overholde dine aftaler, selv hvis uheldet er ude.
OBS: Ved flydespartling er tiden oppe på et døgn.

Vi udføre også spartling på gamle brædder hvor de måske er begyndt at give sig. Her bruger vi flydespartel med fiber i, der forhindre at spartelmassen knækker.

Er underlaget ikke stærk nok til spartelmassen's trækevne, bruger vi gibs-spartelmasse med fiber, så er du på den sikre side.

Vi finder altid en løsning.

Endelig har vi den gammel kendte metode med spartelmasse og hårde fiberplader, masonitplader eller 6 mm spånplade.

Værksteder - lager lign.

Steder hvor belastningen er stor og der ingen topbelægning skal på, kan du bruge spartellaget alene. Her spartles der af 2 gange, først med en base og oven på dette spartler vi med et stærk og modstands dygtigt toplag.
Her kan du vælge at få en farve blandet i.

Kommuner, Institution og Erhverv

Sensolin har flere kommuner og institutioner som kunder. Der er mange reparationer sådanne steder og de ved at, ved at holde gulvet i ordentlig stand, kan de udsætte de store udskiftninger i nogen år og alle skal jo spare på budgettet.

Erhverv, Kontorer og Værksteder

Steder hvor gulvet skal kunne holde til en del mere end til boliger, kan Sensolin også hjælpe.
Sensolin forhandler alle de kendte stærke og holdbare produkter som er dessignet til at kunne holde til stor belastning. Vi gennemgår gulvene og i samråd med kunden finder vi de bedst egnede gulvprodukter til opgaven.
Sensolin køre også ud efter lukketid, så kunden oplever mindst tab af omsætning.

Vi tilbyder derfor:

Sensolin gennemgår alle gulvene laver en optegnelse af steder som skal repareres, udfærdigede et tilbud til dig, så ved du hvor du er henne med ca. pris og tid. Så kan du meget bedre lægge det ind i jeres program og planlægning.

Nybyg eller udskiftning

Vi deltager gerne i tilbud-runder, hvor vi lægger vægt på at være så ærlige og realistiske som muligt, det koster et par kunder ind i mellem, men vi vil hellere være ærlige fra starten, så vi ikke bagefter skal komme med ekstra regninger på ting som burde have været med i prisen fra begyndelsen. Vi møder vores kunder med åbenhed så tror vi på et godt sammenarbejde er en naturlighed.
For fliselæggere:
Når der skal lægges fliser, går arbejdet meget nemmere når du bare kan lægge fliserne uden at spekulere på om der skal mere eller mindre klæbestof under, for at holde niveau'et, og reelt kan du ikke rette noget op i limen.

For trægulvlægger:
Når det handler om trægulve, er det andre kriterier vi kikker efter. Her er det vigtigt at lunker og buler er jævnet, så brædderne ikke vipper. ved trægulv er det de større ujævnheder der laver mest ballade, og ikke de små toppe og huller som er vigtige hvis det handlede om linoleum eller vinyl.

Sensolin Tømrer og gulvfirma ivs .. Voldgade 9. 4760 Vordingborg direkte nummer:40 46 62 76 *
Copyright © 2007 Sensolin - All rights reserved ---Se.nr 35569855