Sensolin gulve | belægningstyper | Lamel / Parket

Lamel / Parket

Lamelgulve

Lamelparket er opbygget i flere lag træ med et slidlag på minimum 4 mm. i den ønskede træsort. Lamelparket er et levende og spændende gulv som har den fordel at gulvet ikke slår sig ved skiftende temperaturer og luftfugtighed og derved kan lægges sammen med gulvvarme.

Lamelgulvet er fleksibelt og kan lægges enten som den klassiske langstav, i sildebensmønster eller som mønsterstav i specielle udførelser. Jeg kommer gerne ud til dig med prøver så du/I kan sidde og vælge i det miljø trægulvet skal ligge i.
priserne på trægulve er meget forskellige, et massivt gulv er dyrere end end et lamelparketgulv (lamelparketgulv er trægulv som er limet sammen i flere lag, hvor kun toplaget er den type man vælger) kendes ofte ved at de er lavet som "klik gulve" fordi de kan lægges uden lim.

et eksembel på et almindeligt lamelparkettrægulv som folk ofte får lagt kune være et ASK-lamelparketgulv 14mm med underlag incl montering ligger ca, i 400 - 450kr prm2 incl moms.

Plankegulve

Massive plankegulve er produkter af høj kvalitet. Der findes i dag et meget stort udvalg af træsorter, hvilket gør at vi kan dække stort set alle dine behov.

Parketgulv

Den massive stavparket hører til den klassiske gulvtype. Det er den man ser i sportshaller. Stavparketten Du kan vælge mellem klassisk langstav, i sildebensmønster eller som mønsterstav i specielle udførelser.

Terrasseplanker

Terrasseplanker, på husets terrasse eller altan giver en dejlig oplevelse og et rigere udendørsliv.
Hårdttræ Terrasseplanker er meget slidstærke.
trægulv ahorntrægulv ahorntrægulv Eg olietrægulv Eg laktrægulv Asktrægulv
Sensolin Tømrer og gulvfirma ivs .. Voldgade 9. 4760 Vordingborg direkte nummer:40 46 62 76 *
Copyright © 2007 Sensolin - All rights reserved ---Se.nr 35569855