Dodge Ram 2500

En drøm er gået i opfyldelse:

dogde i mørke

Efter lang tids søgning og ventetid kom
endelig dagen hvor min bil kom hjem fra Amerika

hemi moter

Tekniske data:

345 hk.

265*70*17" hjul

6,4 meter lang

Dobbelkabine

Det hele begyndte for alvor midt i april 2006.
men forinden havde jeg i et halvt år gået og ønsket mig en Amerikaner bil, jeg har altid været bidt af de store amerikanske biler. Min far var også bidt af sådan en', såe måske det stammer derfra.
i mine unge dage havde jeg også i 17 år, en amerikanerbil, dog var det på andre præmisser, da det faktisk endte med det udelukkende blev en udstillingsbil. den var naturligtvis MEGET flot og vandt flere pokaler og ærespriser.
Bilen var en Chervolet camero lt 1976. med en moter jeg selv byggede fra bunden på 7,3liter med over 550hk. kørte naturligvis kun om Søndagen og i solskinvejr, da næsten alt i motorrum var forchromet, og flere ting under bilen ligeså. Men der skulle gå ca 9 år inden lysten igen kom. og denne gang ville jeg ikke havde en der bare stod i garagen hele tiden. Min firma bil skulle skiftes alligevel, og hvis jeg skulle have noget for den, skulle det være snart
internettet er jo en fantastisk opfindelde til at finde biler, bare det var der dengang, så ville meget havde været nemmere.
Sider op og sider ned blev gransket grundig, cirke 1700 biler hver aften, der er rigtig mange til salg i Amerika.

April 2006 tog jeg kontakt til 4 danske firmaer som kender kunsten at få biler hjem, enten fra tyskland eller amerika. Efter flere henvendelser, en jyllands tur, email og telefonsamtaler, var der kun var EN der seriøst vendte tilbage med svar inden for rimelig tid, og havde tålmodighed til min usikkerhed og ubeslutsomhed. ( mine allerbedste anbefalinger går til Californien Trucks, Rene' i Herfølge. ) der er mange der kunne lære noget af ham.
Der er jo også lige den med farven, km amtal, stand ovs. Det skulle være en lang model, da de alm. kun er 1,90 meter bagi, og det er altså for lidt, når lang de fleste materialer jeg kører med er 2 meter. Det skulle vise sig ikke at være så nemt som jeg troede.!

Vil du læse mere så klik her

 

 

l>